Ny side

Lis Sørensen giver koncert i Alsion

Med sin stærke vokal og varme personlighed byder Lis Sørensen på en aften i godt selskab, når hun 27. februar 2019 giver koncert i Alsion.

En koncertaften med Lis Sørensen er altid vellykket. Hun har et nærvær og en særlig nerve og intensitet, som går lige i hjertet på alle og spreder en feel good stemning. Den gode oplevelse forstærkes af, at hun næsten altid spiller for fulde huse.

Centralt i oplevelsen står naturligvis den lange række af hits, som Lis Sørensen har skabt - både alene og i samspil med andre. Hendes flirt med både country og sydamerikanske rytmer høres i et nummer som Tæt På Ækvator, mens samarbejdet med Sebastian kommer frem i numre som Vågen i Drømmeland, Indtil Dig Igen og Stille Før Storm.

Lis Sørensen er stadig aktiv i studiet. Så sent som i 2017 udgav hun albummet Bedre Tider. Om det fortæller Lis Sørensen:

- Jeg har været meget på landevejen de seneste år, og der kommer man helt ind i maskinrummet på de sange, som fungerer godt. Man finder et groove og en grund-feeling og får dermed en klar respons fra publikum. Det har jeg taget udgangspunkt i. Drivkraften har klart været at skabe 10 sange, som jeg vil nyde at slippe løs til koncerterne

Find billetter her

Øvrige nyheder

Koncertsalen Alsion er flyttet
Jacob Dinesen spiller i Alsion
Lis Sørensen giver koncert i Alsion
Socialt entreprenørskab
Fast Love - George Michael hyldes på Alsion
Sønderjyllands Symfoniorkester inviterer til lancering af nyt sæsonprogram
Jesper Lundgaard & Lene Siel: Årets Danske Julekoncert 2018
Gå glip & Ståsteder - foredrag med Svend Brinkmann
Oplev Harry Potter, mens stort symfoniorkester spiller
Afskedskoncert med Big Fat Snake i Koncertsalen Alsion