Ny side

Sønderjyllands Symfoniorkester inviterer til lancering af nyt sæsonprogram

I forbindelse med lanceringen af nyt sæsonprogram for sæsonen 2018/2019 inviterer Sønderjyllands Symfoniorkester til sæsonlancering. Det sker lørdag den 14. april klokken 10.00 – 12.00 i Alsion, hvor orkestret byder på både musikalske indslag, en forfriskning samt naturligvis mulighed for at få det nye sæsonprogram med hjem. Billetsalget til den nye sæson åbner klokken 10 både online og personligt salg.

Lørdag 14. april klokken 10 - 12 inviterer Sønderjyllands Symfoniorkester publikum og andre interesserede til sæsonlancering af det nye program for sæsonen 2018/2019. Til lanceringen vil det nye program blive præsenteret, ligesom formiddagen byder på musikalske indslag forskellige steder i Alsion, hvor musikerne står klar til at tage imod allerede ved indgangen. Orkestret byder på en lille forfriskning i ”Kunstnerfoyeren”, som ligger i underetagen i forlængelse af cafeen ind mod orkestrets administration, hvor der også er mulighed for at få en lille snak med musikerne.
Billetsalget til den nye sæson åbner samme dag - både online på www.sdjsymfoni.dk og ved personligt salg i orkestrets administration, som ganske ekstraordinært holder åbent for billetsalg denne formiddag. Abonnementsbilletter med 10 pct og 15 pct rabat (kuponbestilling) kan således købes i orkestrets administration. Ønskes abonnementsbilletter med større rabatter (20 pct og 30 pct) skal disse købes online via orkestrets hjemmeside www.sdjsymfoni.dk.
Den kommende sæson byder på klassikere samt et miks af værker fra forskellige perioder med vidt forskellige udtryk. Sæson 2018/2019 sætter også fokus på unge kommende stjerne, hvor eksempelvis den danske pianist Elisabeth Holmegaard Nielsen kan nævnes som solist i Beethovens klaverkoncert nr. 3. Også en hel nykåret prisvinder fra Joseph Joachim violinkonkurrencen i Hannover i 2018 gæster orkestret som solist i Mendelssohns storslåede romantiske violinkoncert.
Sæsonen byder – traditionen tro - også på vores egne musikere som solister. Her vil man kunne opleve orkestrets solofløjtenist Thomas Jensen dirigere et program, hvor Bettina Zielke er solist i Reineckes fløjtekoncert. Mozarts klarinetkoncert opføres med Nicolai Eghorst som solist og Max Bruchs Kol Nidrei har Kristjan Sigurleifsson som solist på kontrabas. Også slagtøjet kommer i fokus med Henrik Termansen og Henrik Cornelius Hansen som solister i Anders Koppels Toccata for vibrafon og marimba.

Øvrige nyheder

Koncertsalen Alsion er flyttet
Jacob Dinesen spiller i Alsion
Lis Sørensen giver koncert i Alsion
Socialt entreprenørskab
Fast Love - George Michael hyldes på Alsion
Sønderjyllands Symfoniorkester inviterer til lancering af nyt sæsonprogram
Jesper Lundgaard & Lene Siel: Årets Danske Julekoncert 2018
Gå glip & Ståsteder - foredrag med Svend Brinkmann
Oplev Harry Potter, mens stort symfoniorkester spiller
Afskedskoncert med Big Fat Snake i Koncertsalen Alsion