Ny side

Sanne Salomonsen Akustisk Live

Sanne Salomonsen - dansk pop-rocks Grand Old Lady - er tilbage på toppen. 5. december indtager hun atter Koncertsalen Alsion.

Hun har bragt ny energi til talentshowet "X-Factor", hvor hendes store musikalitet og professionalisme folder sig ud, og i starten af december bringer hendes kommende turne hende både til Sønderborg og Haderslev.

Lige siden starten har Sanne Salomonsen haft masser af Body & Power. Det var tydeligt allerede i hendes unge år, hvor hun var med i Anne Linnet Band og Sneakers, og det blev hendes varemærke i den lange solo karriere, som fulgte. Hun er præget af en ny, afslappet selvsikkerhed, som understreger, at hun er tro mod den hun er - både som person og som populær sangerinde.

Efter sin sygdomsperiode har Sanne Salomonsen taget sin karriere op til revision og konkluderet, at hun stadig har en masse at dele ud af. Stemmen er ikke sprød, som i de unge år, men mere nuanceret, personlig og inderlig, med en ny glød, som tydeligt afspejler en lang karrieres erfaringer.

Den varme og ligefremme stil, der kendetegner Sanne anno 2018 forstærkes af, at Sanna Salomonsen nu også kaster sig ud i akustiske koncerter, som Thomas Helmig har gjort det med stor succes de senere år.

Sanne Salomonsens store katalog af hits og ballader får nyt liv, når bandet holder lidt igen for at give plads til Sannes stemme, personlighed og tænksomme kommentarer mellem numrene.

Billetter

Øvrige nyheder

Lis Sørensen giver koncert i Alsion
Socialt entreprenørskab
Fast Love - George Michael hyldes på Alsion
Sønderjyllands Symfoniorkester inviterer til lancering af nyt sæsonprogram
Jesper Lundgaard & Lene Siel: Årets Danske Julekoncert 2018
Sanne Salomonsen Akustisk Live
Gå glip & Ståsteder - foredrag med Svend Brinkmann
Oplev Harry Potter, mens stort symfoniorkester spiller
Afskedskoncert med Big Fat Snake i Koncertsalen Alsion
De Fire Årstider med Sønderjyllands Symfoniorkester har sat rekord