Ny side

Sønderborg Student Foundation inviterer til jubilæumsfest

Sønderborgs studentersammenslutning inviterer kommunens unge til deres bud på en markering af Alsions 10 års-jubilæum. Det sker med et varieret program i Koncertsalen Alsion 1. december.

Efteråret igennem har forskellige arrangementer og tiltag slået syvtommersøm igennem budskabet om, at Alsion-komplekset på Alssunds Sundeved-bred fylder ti år i disse måneder.
Efter koncerter, shows, konferencer og åbent hus-arrangementer bærer Sønderborg Student Foundation 1. december klokken 12.30 – 14.00 jubilæumsefterårets stafet det sidste stykke vej. Det sker i form af arrangementet ”Past, Present and Future - 10 Years With Alsion”, hvor flere af Alsions centrale personer giver deres input til og forklaringer på, hvorfor Alsion er blevet til det, det er.
Det bliver muligt at høre fra Alsions arkitekt og grundlægger og direktør for 3XN, Kim Herforth Nielsen, fortælle om ideen med Alsion, og hvorfor arkitekterne tænkte, som de gjorde. Borgmester Erik Lauritzen taler om nutiden, herunder Alsions betydning og potentiale for Sønderborg. Slutteligt vil Jørgen Mads Clausen tale om Alsions betydning for Sønderborgs udvikling i fremtiden.
Elever fra MGK Syd i Sønderborg vil komme med den musikalske del af underholdningen.
Arrangementet inkluderer kransekage og bobler, og det er gratis at deltage. Det kræver tilmelding på Sønderborg Student Foundations facebookside, www.facebook.com/SSF4U.
Arrangementet 1. december begynder klokken 12.30.

Øvrige nyheder

Oplev Harry Potter, mens stort symfoniorkester spiller
Afskedskoncert med Big Fat Snake i Koncertsalen Alsion
De Fire Årstider med Sønderjyllands Symfoniorkester har sat rekord
Anne Linnet fejrer 30 års jubilæum i Koncertsalen Alsion
Paul Potts gentager koncert-succes i Koncertsalen Alsion
Sønderborg Student Foundation inviterer til jubilæumsfest
Stor jubilæumskoncert samler ti år på to timer
Kom med backstage: Oplev det hemmelige Alsion
Prisvindende naturfilm for fjerde gang
Susse Wold og Gert Henning-Jensen gæster Jubilæums-Solisterier