Ny side

Sønderborg Student Foundation inviterer til jubilæumsfest

Sønderborgs studentersammenslutning inviterer kommunens unge til deres bud på en markering af Alsions 10 års-jubilæum. Det sker med et varieret program i Koncertsalen Alsion 1. december.

Efteråret igennem har forskellige arrangementer og tiltag slået syvtommersøm igennem budskabet om, at Alsion-komplekset på Alssunds Sundeved-bred fylder ti år i disse måneder.
Efter koncerter, shows, konferencer og åbent hus-arrangementer bærer Sønderborg Student Foundation 1. december klokken 12.30 – 14.00 jubilæumsefterårets stafet det sidste stykke vej. Det sker i form af arrangementet ”Past, Present and Future - 10 Years With Alsion”, hvor flere af Alsions centrale personer giver deres input til og forklaringer på, hvorfor Alsion er blevet til det, det er.
Det bliver muligt at høre fra Alsions arkitekt og grundlægger og direktør for 3XN, Kim Herforth Nielsen, fortælle om ideen med Alsion, og hvorfor arkitekterne tænkte, som de gjorde. Borgmester Erik Lauritzen taler om nutiden, herunder Alsions betydning og potentiale for Sønderborg. Slutteligt vil Jørgen Mads Clausen tale om Alsions betydning for Sønderborgs udvikling i fremtiden.
Elever fra MGK Syd i Sønderborg vil komme med den musikalske del af underholdningen.
Arrangementet inkluderer kransekage og bobler, og det er gratis at deltage. Det kræver tilmelding på Sønderborg Student Foundations facebookside, www.facebook.com/SSF4U.
Arrangementet 1. december begynder klokken 12.30.

Øvrige nyheder

Koncertsalen Alsion er flyttet
Jacob Dinesen spiller i Alsion
Lis Sørensen giver koncert i Alsion
Socialt entreprenørskab
Fast Love - George Michael hyldes på Alsion
Sønderjyllands Symfoniorkester inviterer til lancering af nyt sæsonprogram
Jesper Lundgaard & Lene Siel: Årets Danske Julekoncert 2018
Gå glip & Ståsteder - foredrag med Svend Brinkmann
Oplev Harry Potter, mens stort symfoniorkester spiller
Afskedskoncert med Big Fat Snake i Koncertsalen Alsion