Ny side

Bruce Guthro & bandet kommer til Sønderborg med årets julekoncert

Efter sidste års succes kommer Bruce Guthro i år tilbage til Alsion i Sønderborg den 26. november med sit store juleshow – Celtic X-mas.

Med sig på scenen har Guthro sit imponerende internationale seksmandsorkester med medlemmer fra både Canada, England, Danmark og Irland.

Bruce Guthros store irske juleshow har gennem de sidste 5 år opnået stor succes over hele landet. Danskernes hjerter har taget varmt imod dette autentiske univers, som Bruce og bandet formår at fremføre. Med udsolgte koncertsale bekræftes dermed en ny juletradition i Danmark!

Den populære koncert indeholder et mix af sange fra Guthros hjemegn, Nova Scotia i Canada, irske klassikere og en stribe kendte engelsksprogede julesange.
Bruce Guthro er tillige en varm historiefortæller, der med et glimt i øjet beretter om Nova Scotias betagende univers og unikke individer. Guthro har en evne til at tryllebinde publikum både ved sin musik og sin fortælleevne. Læg dertil et scenisk udtryk i absolut særklasse, der giver en komplet oplevelse, der sent glemmes!

Billetter

Øvrige nyheder

Koncertsalen Alsion er flyttet
Jacob Dinesen spiller i Alsion
Lis Sørensen giver koncert i Alsion
Socialt entreprenørskab
Fast Love - George Michael hyldes på Alsion
Sønderjyllands Symfoniorkester inviterer til lancering af nyt sæsonprogram
Jesper Lundgaard & Lene Siel: Årets Danske Julekoncert 2018
Gå glip & Ståsteder - foredrag med Svend Brinkmann
Oplev Harry Potter, mens stort symfoniorkester spiller
Afskedskoncert med Big Fat Snake i Koncertsalen Alsion