Ny side

850 kvinder fra hele verden holder konference på Alsion

Det bliver både festligt og farverigt, når de mange kvinder fra 38 forskellige lande markerer åbningen af Ladies Circles internationale konference med et optog gennem Sønderborg den 24. august.

Der var stor jubel, da Sønderborg for tre år siden hentede værtskabet for Ladies Circles internationale konference (LCI) i 2017 til Sønderborg ved en afstemning i Litauens hovedstad, Vilnius.

Siden har de 18 kvinder i Ladies Circle Sønderborg arbejdet på at få programmet og alle detaljer på plads, og om en måneds tid bliver det alvor. Tilmeldingen er lukket og flere end 850 kvinder har meldt deres ankomst i dagene fra den 24. til den 27. august. De kommer fra lande som Indien, USA, Burundi, Zambia, Sydafrika, Sri Lanka, Marokko og selvfølgelig det meste af Europa.

Det er det højeste deltagerantal til et LCI-arrangement i mange år.

En del af deltagerne kommer allerede i ugen op til konferencen, hvor de er på forskellige sightseeingture i lokalområdet. For de delegerede begynder konferencen onsdag aften med en middag i Riddersalen på Sønderborg Slot, mens den officielle åbningsceremoni finder sted torsdag eftermiddag i Koncertsalen Alsion. Efter ceremonien går alle deltagerne landevis og i nationaldragter gennem byen i et ringriderlignende.

Fredag formiddag mødes deltagerne atter i Koncertsalen Alsion til dét, det hele handler om — nemlig den årlige generalforsamling. Fredag aften får alle deltagerne mulighed for at opleve dansk kultur helt tæt på, idet de i små grupper spiser middag i cirka 45 private hjem i hele området.


Øvrige nyheder

Koncertsalen Alsion er flyttet
Jacob Dinesen spiller i Alsion
Lis Sørensen giver koncert i Alsion
Socialt entreprenørskab
Fast Love - George Michael hyldes på Alsion
Sønderjyllands Symfoniorkester inviterer til lancering af nyt sæsonprogram
Jesper Lundgaard & Lene Siel: Årets Danske Julekoncert 2018
Gå glip & Ståsteder - foredrag med Svend Brinkmann
Oplev Harry Potter, mens stort symfoniorkester spiller
Afskedskoncert med Big Fat Snake i Koncertsalen Alsion