Ny side

The Cavern Beatles optræder i koncertsalen

The Cavern Beatles er opkaldt efter den nu legendariske Cavern Club i Liverpool, hvor The Beatles optrådte i alt 292 gange. 7. november optræder de i Koncertsalen Alsion.

I år turnerer gruppen The Cavern Beatles med sit bemærkelsesværdige show, der hædrer The Beatles mest mindeværdige år i 1967. Dette år udgav The Beatles sit bedst sælgende album, Sgt. Peppers Lonely Hearts Club, og den efterfølgende Magical Mystery Tour, der indeholdt nogle af bandets mest kreative og eksperimenterende sange.
Det samme år udspillede den revolutionerende bevægelse Summer of Love sig, hvor kunstnere, musikere og radikale forsamledes i San Francisco for at ændre verden gennem musik og kunst. De protesterede mod krig og varslede en ny æra.
Showet er en historisk tur gennem nogle af The Beatles’ værker. The Cavern Beatles indfanger i både udtryk og lyd ”Beatlemaniaens” spænding og energi, den psykedeliske æra fra Sgt. Peppers Lonely Hearts Club og Magical Mystery Tour samt de kreative mesterværker fra The White Album og Abbey Road. Fire kostumeskift og lyssætninger supporterer de forskellige musiske indslag gennem showet.
The Cavern Beatles er et af de få bands i verden, der udfører hele deres show live udelukkende med de fire musikere – helt uden backing tracks – præcist som i gamle dage. Bandets medlemmer er foruden at være begavede musikere og sangere store dedikerede Beatles fans, og de genskaber hver især de individuelle Beatles karakterer på scenen.
Med deres brede appel tiltrækker gruppen vidt forskellige aldersgrupper, der følger dem, og mange anser The Cavern Beatles for at være så tæt på den ægte vare, som det nu er muligt.
Koncerten i Alsion 7. november begynder klokken 20. Billetter kan erhverves på www.ticketmaster.dk.

Køb billet her

Mere på de sociale medier:
Website: www.cavernbeatles.com
Facebook: www.facebook.com/TheCavernBeatles

Twitter: www.twitter.com/cavern_beatles
Instagram: www.instagram.com/CAVERNBEATLES

Øvrige nyheder

Koncertsalen Alsion er flyttet
Jacob Dinesen spiller i Alsion
Lis Sørensen giver koncert i Alsion
Socialt entreprenørskab
Fast Love - George Michael hyldes på Alsion
Sønderjyllands Symfoniorkester inviterer til lancering af nyt sæsonprogram
Jesper Lundgaard & Lene Siel: Årets Danske Julekoncert 2018
Gå glip & Ståsteder - foredrag med Svend Brinkmann
Oplev Harry Potter, mens stort symfoniorkester spiller
Afskedskoncert med Big Fat Snake i Koncertsalen Alsion