Ny side

Rufus Gifford gæster Alsion

Foredragsvirksomheden Tikko har lavet en eksklusiv aftale med Rufus Gifford om at holde foredraget ”I Was The Ambassador” i Koncertsalen Alsion tirsdag 29. august 2017 klokken 19.00.

Rufus Gifford betegnes af mange som en af de mest populære amerikanske ambassadører i Danmark nogensinde. Men han har også i den grad taget danskerne til sig.

Til foredraget får publikum blandt andet mulighed for at høre Rufus’ ærlige tanker om det nyligt overståede præsidentvalg og hans observationer af danskerne. Der er muligt at stille egne spørgsmål.

Rufus Gifford kommer også ind på sine oplevelser med Danmark og sit møde med danskerne - både i kraft af sin ambassadørstilling, men også som privatperson. Det er der kommet mange spændende observationer ud af. Endelig vil han også afsløre og fortælle lidt omkring sine fremtidsplaner.

Aftenen er delt op i to dele. En første del, hvor han primært vil have ordet i klassisk foredrags-forstand. Og en anden del som åben spørgesession, hvorhan efter bedste evne og på sin sædvanlige charmerende facon vil besvare så mange spørgsmål fra publikum som muligt.

Efter foredraget vil der også være mulighed for at få en signatur eller et billede med Rufus.

Billetter

Øvrige nyheder

Jacob Dinesen spiller i Alsion
Lis Sørensen giver koncert i Alsion
Socialt entreprenørskab
Fast Love - George Michael hyldes på Alsion
Sønderjyllands Symfoniorkester inviterer til lancering af nyt sæsonprogram
Jesper Lundgaard & Lene Siel: Årets Danske Julekoncert 2018
Gå glip & Ståsteder - foredrag med Svend Brinkmann
Oplev Harry Potter, mens stort symfoniorkester spiller
Afskedskoncert med Big Fat Snake i Koncertsalen Alsion
De Fire Årstider med Sønderjyllands Symfoniorkester har sat rekord