Ny side

Alsion siger velkommen til Hanens År

For sjette gang i træk markerer Sønderborg det kinesiske nytår med en forskellige arrangementer. Det starter med stort, kinesisk nytårsshow tirsdag 10. januar i Koncertsalen Alsion.

På tirsdag 10. januar siger Sønderborg rungende ”Velkommen til Hanens År”. Den dag starter Kinesiske Dage 2017 med et stort anlagt, kinesisk nytårsshow med Hubei Art Troupe i Koncertsalen Alsion klokken 19. Sædvanen tro er showet en gave fra den kinesiske ambassade i København.

Gruppen hører til Kinas dygtigste akrobatik- og danseensembler, og publikum kan glæde sig til en aften fyldt med akrobatik, dans og spil på klassiske, kinesiske instrumenter. Inden showet vil koncertsalens foyerområde vrimle med en bred vifte af aktiviteter og optræden, så man bør komme allerede klokken 18.00.

Entreen er gratis. Dog skal man bestille en billet på www.kultursonderborg.nemtilmeld.dk, hvis man vil være sikker på en plads.

Folkefest

Kinesiske Dage i Sønderborg har de seneste år udviklet sig til en slags folkefest, hvor forskellige foreninger, enkeltindivider og institutioner sammen med kommunen tilbyder en bred vifte af primært gratis arrangementer med kinesisk indhold.

Øvrige nyheder

Sanne Salomonsen Akustisk Live
Gå glip & Ståsteder - foredrag med Svend Brinkmann
Oplev Harry Potter, mens stort symfoniorkester spiller
Afskedskoncert med Big Fat Snake i Koncertsalen Alsion
De Fire Årstider med Sønderjyllands Symfoniorkester har sat rekord
Anne Linnet fejrer 30 års jubilæum i Koncertsalen Alsion
Paul Potts gentager koncert-succes i Koncertsalen Alsion
Sønderborg Student Foundation inviterer til jubilæumsfest
Stor jubilæumskoncert samler ti år på to timer
Kom med backstage: Oplev det hemmelige Alsion