Ny side

Alsion siger velkommen til Hanens År

For sjette gang i træk markerer Sønderborg det kinesiske nytår med en forskellige arrangementer. Det starter med stort, kinesisk nytårsshow tirsdag 10. januar i Koncertsalen Alsion.

På tirsdag 10. januar siger Sønderborg rungende ”Velkommen til Hanens År”. Den dag starter Kinesiske Dage 2017 med et stort anlagt, kinesisk nytårsshow med Hubei Art Troupe i Koncertsalen Alsion klokken 19. Sædvanen tro er showet en gave fra den kinesiske ambassade i København.

Gruppen hører til Kinas dygtigste akrobatik- og danseensembler, og publikum kan glæde sig til en aften fyldt med akrobatik, dans og spil på klassiske, kinesiske instrumenter. Inden showet vil koncertsalens foyerområde vrimle med en bred vifte af aktiviteter og optræden, så man bør komme allerede klokken 18.00.

Entreen er gratis. Dog skal man bestille en billet på www.kultursonderborg.nemtilmeld.dk, hvis man vil være sikker på en plads.

Folkefest

Kinesiske Dage i Sønderborg har de seneste år udviklet sig til en slags folkefest, hvor forskellige foreninger, enkeltindivider og institutioner sammen med kommunen tilbyder en bred vifte af primært gratis arrangementer med kinesisk indhold.

Øvrige nyheder

Jacob Dinesen spiller i Alsion
Lis Sørensen giver koncert i Alsion
Socialt entreprenørskab
Fast Love - George Michael hyldes på Alsion
Sønderjyllands Symfoniorkester inviterer til lancering af nyt sæsonprogram
Jesper Lundgaard & Lene Siel: Årets Danske Julekoncert 2018
Gå glip & Ståsteder - foredrag med Svend Brinkmann
Oplev Harry Potter, mens stort symfoniorkester spiller
Afskedskoncert med Big Fat Snake i Koncertsalen Alsion
De Fire Årstider med Sønderjyllands Symfoniorkester har sat rekord