Ny side

Rost fotoudstilling om erhvervslivets stærke køn kommer til Sønderborg

Danfoss og Alsion samarbejder om Stine Heilmanns roste fotoudstilling ”Women Empower Business”. Den viser kvindernes betydning for virksomheders vækst.

Virksomheders bundlinjer vokser, når de investerer i deres kvindelige ansatte. Det har danske virksomheder som Danfoss vidst og draget nytte af i mange år.
Og mange af disse indsatser er så gode historier, at de skal fortælles.
Derfor bidrager Danfoss sammen med syv andre virksomheder og Dansk Industri til en stort anlagt fotoudstilling, hvor den kendte fotograf Stine Heilmann har portrætteret en række stærke, kvindelige ansatte på en række af virksomhedens udenlandske fabrikker...
Udstillingen er for tiden på Danmarksturne. Og 8. – 28. oktober lægger Alsion sin Atriumgård til, når udstillingens 100 store billeder kommer til Sønderborg.

Meget mere end termostater
Da Dansk Industri i 2015 henvendte sig til Danfoss for at høre, om det alsiske verdensfirma ville være med, var man hurtig til at sige ”ja,”.
- Naturligvis skulle vi være med. Vi vil for eksempel gerne fortælle om det, vi gør i Indien. Her har vi lavet børnehave på vores fabrik i Chennai, så kvinderne ikke ender med at skulle gå hjemme, når de får børn. Vi træner dem i selvforsvar. Vi sørger for at hente og bringe dem mellem hjem og arbejde i busser med kvindelige sikkerhedsvagter, og endelig har vi ansat en kvindelig læge på fabrikken, siger bæredygtighedschef Flemming Lynge Nielsen.

Udstillingen ”Women Empower Business” blev første gang vist på verdenskonferencen ”Women Deliver” i Bella Center tidligere i år. Den kan ses 8. – 28. oktober 2016 i Alsion inden for bygningens åbningstid. Der er gratis adgang. Læs mere på http://www.danfoss.dk/sustainability/WEB

Øvrige nyheder

Rufus Gifford gæster Alsion
Tina Dickow synger solo i koncertsalen
Alsion siger velkommen til Hanens År
Linse Kessler indtager Alsion i 2017
Lyby, Kopernikus og Berthelsen bliver endnu mere skøre i nyt live comedy show - Ingen Panik!
City Singler 4 bliver taget på sengen i Alsion
Rost fotoudstilling om erhvervslivets stærke køn kommer til Sønderborg
Billetterne rives væk til Per Nielsens koncerter
Helge Engelbrecht tager naboerne med
Fedt efterår i Koncertsalen Alsion