Forsiden Om Alsion Syddansk Universitet Koncertsalen Alsion Videnspark Alsion Erhvervsakademi Sydvest Cafe Alsion Kontakt
Program for Koncertsalen Alsion

Salsplan

Find vej & parkering

Teleslynge

Byens scener i Sønderborg

Booking af Koncertsalen Alsion

Fonden Koncertsalen Alsion

Sønderjyllands Symfoniorkester

Nyhedsbrevtilmelding

Giv os din mening

Buy My Ticket

Billetter til Koncertsalen Alsion

Se billeder fra Koncertsalen Alsion

Koncertmenuer

En koncertsal i verdensklasse

Med Koncertsalen Alsion, har Sønderborg fået opfyldt sin vision om at skabe de bedste betingelser for de udøvende kunstnere og den største oplevelse for publikum.

Salens akustiske formåen har fået internationale kritikere til at udråbe Koncertsalen Alsion til at være blandt verdens absolut bedste koncertsale til klassisk symfonisk musik. Koncertsalen fungerer således også som hjemsted for regionens største kulturinstitution, Sønderjyllands Symfoniorkester.

Det er dog ikke kun den symfoniske musik, som har fået optimale rammer. Der er i koncertsalen integreret akustikregulerende foranstaltninger, som sammen med et moderne AV udstyr også gør salen særdeles velegnet til stort set alle musik- og teatergenrer, ligesom salen også flittigt benyttes til større konferencer.

De meget rene linjer og det stilfulde materialevalg, får Koncertsalen Alsion til at fremstå som en arkitektonisk, stilren perle, der med en publikumsfoyer udsmykket af Olafur Eliasson i den grad har sat fokus på den totale publikumsoplevelse.